Социални мрежи

Колко време отнема на сърцето да забрави невъзможната любов?

Губиш се в света, в мислите и в страховете си, учейки се да си самодостатъчен. Само за да те открие правилният, който ще намести всичките ти разпилени парченца и ще те направи своя… до счупване.

Една различна история в стихове за истинската любов, проправяща си път през бодлите на миналото и предпазните стени около сърцето. Красива вихрушка от чувства и думи, която няма да остави нито един почитател на поезията равнодушен.

За всеки, който е губил, търсил и намирал отново. Тази книга е увеселително влакче, което минава през най-искрените места на сърцето ми, но ви я подарявам с обещанието, че между страниците ѝ няма да намерите мен, а себе си. Дарина

Дарина Атанасова е родом от Димитровград. Гимназиалните ѝ години преминават във Велико Търново и Хасково, а понастоящем е студентка в СУ „Св. Климент Охридски“ – София. Започва да пише стихове на петнадесетгодишна възраст. Пренася поезията със себе си през всеки следващ град и всяка следваща година, докато думите ѝ най-сетне се закотвят на страниците на дебютната ѝ стихосбирка „До счупване“. От 2019 г. споделя мислите си в Инстаграм, мечтаейки някой ден да ги види в книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.