Библиотеката връчи две награди „Читател на годината” за 2021 г.

Социални мрежи

Традиционните си награди „Читател на годината” за изтеклата 2021 година, присъди на двама свои читатели Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград.

Михна Русева печели приза при възрастните с прочетени над 200 книги. Тя е редовен читател в Заемна за възрастни и предпочита художествена литература. Любим неин автор е Лусинда Райли.

„Читател на годината” в Детски отдел стана второкласника Виктор Янчев с прочетени 95 книги. Той обича да чете книжки с различна тематика, но най-вече – приказки. Виктор проявява голям интерес към приключенията на любимеца на много деца – костенурката Франклин.

Наградите на отличените връчи директорът на библиотеката Валентина Терзиева с пожелания за здраве и още дълги години вълшебни и приятни моменти с книгите. Тя сподели, че стремежът за постигане на многообразие и пълнота от любима литература, задоволяваща интересите на читатели от всички възрасти, е част от целенасочената политика на Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград за насърчаване на четенето и грамотността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.