Библиотеката отличи втори финалист в инициативата си „Книжно предизвикателство 2021“

Социални мрежи

Щастливи сме да обявим втория финалист в пилотната ни инициатива „Книжно предизвикателство 2021”, която стартирахме в началото на годината. Това е Елена Костадинова от Димитровград, която прочете за няколко месеца общо 20 книги по зададените от нас критерии. Днес директорът на библиотеката Валентина Терзиева отличи читателката за успешното й представяне в кампанията, стимулираща четенето.

При получаване на наградата , Елена Костадинова сподели, че с голям интерес се е включила в инициативата, предизвиквайки сама себе си да чете от посочените жанрове. Повечето заглавия, които тя избрала били от над 600 страници, а най-голямото предизвикателство за нея се оказало прочита на биография и достатъчно свободно време да се отдаде на любимото си занимание – четенето. Отсега тя заяви, че догодина отново ще се включи в тази инициатива.  

Сърдечно благодарим на Елена Костадинова, която зарадва екипа на библиотеката с четири ръчно изработени разделители за книги, направени от семейството й. Екипът ни пожелава на нея и близките й много здраве и благополучие с обещание за ново още по-интересно книжно предизвикателство през 2022 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.