Първокласници завършиха тържествено учебната година в библиотеката

Социални мрежи

Тържество по повод завършването на първи клас проведоха днес в лятната читалня на библиотеката учениците от І„б” клас на ОУ „Пенчо Славейков” с класен ръководител Генка Славова. Специалният празник бе с участието на библиотекарите от Детския ни отдел. За децата бяха организирани забавни игри, викторина с гатанки, състезания с много музика и танци. На празника присъстваха родители, баби и дядовци на малките първокласници, които показаха пред гостите, че вече са грамотни и могат да четат и да смятат.

С топли думи към първокласниците и техните родителите се обърна класният ръководител Генка Славова. Тя благодари за подкрепата на родителите и сподели, че е горда с постигнатото от своите първокласници, които въпреки трудностите, приключват успешно първата си учебна година. „Гордейте се с вашите знания и със завоюваните успехи от поредицата училищни състезания. Продължавайте все така да бъдете упорити и всеотдайни в учението, и приемете моите пожелания за много успехи и през следващата година”, пожела на своите възпитаници тя.

На тържеството ВрИД директорът на библиотеката Валентина Терзиева връчи грамоти на първокласниците, които представиха класа в конкурса по краснопис, организиран от библиотеката по повод 24 май. След това децата получиха официалните си свидетелства и подаръци от ръцете на своята учителка. Подобаващо празникът завърши с торта, обща снимка под арка от балони и флашмоб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.