Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград разшири онлайн присъствието си

Социални мрежи

Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград разшири онлайн присъствието си в социалните мрежи и информационни канали, за да осигури по-добра възможност за свързване със своите потребители и за популяризиране на своята дейност.
Досега ви информирахме за най-новите книги, услуги, новини и събития в Библиотеката чрез официалния ни интернет сайт https://biblioteka.dimitrovgrad.bg/ , нашата страница „Градска-библиотека-Пеньо-Пенев-Димитровград” и страницата на Детския ни отдел във Фейсбук.
От тази седмица вече са активни още три онлайн платформи, чрез които ще комуникираме:
Любопитни моменти ще може да гледате в снимки и видеа на нашия профил в Instagram –https://www.instagram.com/bibliotekadimitrovgrad/ .
Събитията, дейностите и иновативните прояви в различните отдели на Библиотеката вече ще може да следите в YouTube канала ни – https://www.youtube.com/channel/UCzMJWafYJGozn2bZirzZ9Vw
В Twitter –https://twitter.com/home?lang=bg ще споделяме с Вас актуалните заглавия на новите книги, интересни мисли и друго любопитно.

Скъпи приятели, възползвайте се от всяка възможност да научавате първи за най-новото в Библиотеката, като ни последвате онлайн или като ни посетите на място. Следете електронния каталог в сайта ни, за да сте информирани за наличната специализирана и художествена литература на български и чужди автори, достъпна в заемната за възрастни, в специализираните читални и в Детския отдел.
Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.