ПЕТ ДНИ ИЗДАВАТ БЕЗПЛАТНИ КАРТИ В БИБЛИОТЕКАТА

Социални мрежи

БЕЗ ГЛОБИ ЗА ПРОСРОЧЕНАТА ЗАЕТА ЛИТЕРАТУРА ПРЕЗ ПЕРИОДА

 От днес до края на работната седмица в Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград е предвидено издаването на безплатни читателски карти, съобщават оттам. От услугата могат да се възползват нови, както и читатели, които не са си подновили регистрациите. Иначе, услугата струва 5 лева за възрастни и 3 лева за деца.

Инициативата е във връзка с провеждащата се от 14 до 18 май Национална библиотечна седмица. По този повод библиотеката в Димитровград обяви Дни на отворените врати, през които всеки, който е просрочил заета литература, може да я върне без да бъде глобен.

В рамките на Националната библиотечна седмица, Градска библиотека „Пеньо Пенев“ откри кът „Почети, докато чакаш“, в чакалнята на Автогарата, който вече се радва на голяма популярност.

Същевременно, в четвъртък в читалня „Изкуство“ на институцията в Димитровград ще се проведе кръгла маса, на тема: „Библиотеките и образователните институции – пътища за сътрудничество“, заедно с ръководителите на училищата и детските градини в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.