Социални мрежи

Уважаеми потребители,
във връзка със заповедта на Министъра на здравеопазването РД-01-117 от 08.03.2020 г. за преустановяване на всички масови мероприятия и избягването стълпотворение на хора, с оглед опазване на здравето на читателите и служителите на Библиотеката, и съобразено с последните препоръки от Министерството на културата, отдел „Читалня за възрастни”, Читалня „Изкуство“ и Читалнята в Детски отдел ще преустановят работа с читатели. По този начин ще бъде максимално намален риска от продължителния престой на много хора в затворено помещение.
Отдел „Заемна за възрастни” и Заемната в Детски отдел ще продължат да обслужват читатели, като по възможност ще бъде избягвано струпването на читатели пред гишетата за обработка на книги.
Молбата ни към всички посетители на Библиотеката е да спазват посоченото като безопасно разстояние от 1,5 м. помежду си.

Заповедта е публикувана на интернет страниците на Министерството на здравеопазването и Министерството на културата и е достъпна за всеки, който желае да се запознае със съдържанието й.
Прилагаме и линк към нея:

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/08/zapoved__rd-01-117_ot_08_03_2020.pdf

и

http://mc.government.bg/newsn.php?n=7129&i=1&fbclid=IwAR1KUeDukrS13bObntrg9FPN1lRtruORQ85HOm_bB8LIIjz4pX1mbMKJmtg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.