Социални мрежи

НОВИ КНИГИ

„Кралска тайна” е дебютният роман на Лусинда Райли – забранен при написването му, сега отново се радва на читателския интерес по света.

Пазенето на тайни е опасна игра! Когато сър Джеймс Харсиън, един от най-големите актьори на своето поколение, умира на деветдесет и пет години, оставя след себе си не само семейство с проблеми, но и тайна, толкова шокираща, че е в състояние да разклати английското общество из основи. Джоана Хаслам, светски репортер, има задача да отрази погребението на легендарния актьор, на което присъстват бляскави знаменитости. Но Джоана се натъква на нещо тъмно под блясъка: споменаването на писмо, което Джеймс Харисън е оставил след себе си и съдържанието на което мнозина отчаяно искат да остане скрито. Повдигайки завесата на лъжата, обвила тайната, тя осъзнава, че е близо до разкриването на нещо сериозно, може би и смъртоносно, в което е замесено кралското семейство.

„10 минути и 38 секунди в този странен свят” е новият роман на писателката Елиф Шафак. В минутите след смъртта си Текила Лейла си спомня живота – започнал с надежди и завършил… Всъщност завършил. Обаче не е толкова просто, нали? Приятели, семейство, любов, сълзи, омраза, мечти. Всичко протича пред очите ни за десет минути и тридесет и осем секунди. Казват, че това е времето, през което мозъкът все още продължава своята дейност, въпреки че сърцето е спряло. Но как е възможно да събереш цял един живот в минутите, необходими за завирането на чайник?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.