Безплатно училище за бъдещи и настоящи родители организират в Димитровград

Социални мрежи
Източник: http://www.dgpazar.eu/
Училище за бъдещи и настоящи родители организират в Димитровград. Първата по рода си тук инициатива е безплатна за проявяващите интерес. Тя се подема от Градска библиотека „Пеньо Пенев“ и народно читалище „Култура-2002“, съвместно със списание „9 месеца“.
Началото ще бъде поставено от 10 часа на 20 октомври, събота. Домакин ще е Градската библиотека „Пеньо Пенев“, съобщават оттам.
Темата на пилотното издание на Училище за родители ще е „Първи грижи за новороденото“. След подготвяната презентационна част, присъстващите ще имат възможност да зададат и своите въпроси към специалистите.
Димитровград е единадесетото поред населено място, в което ежемесечно списанието ще провежда безплатни лекции за бъдещи и настоящи родители. В останалите десет града на страната „9 месеца“ организира училище за родители от 15 години насам. Инициативата се радва на висок интерес, отчитат организаторите. С „9 месеца” на училище е първият социален проект в България, който провежда безплатни лекции за бременни жени и майки на деца до 3-годишна възраст.
Проявяващите интерес могат да се запишат по един от следните начини – на тел. 0876/181 114, на e-mail school@9meseca.bg, www.9m-bg.com или чрез социалната мрежа – www.facebook.com/uchilishte.9meseca
Линк към събитието във Фейсбук – https://www.facebook.com/events/555509718215057/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.