Резултати от конкурса за слоган на Библиотеката и на Детския отдел

Социални мрежи

Скъпи приятели, дойде време да обявим резултатите от конкурса за слоган* на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград и на детския ѝ отдел, който организирахме за предстоящата ни 70 годишнина догодина. Благодарим за страхотните ви идеи и предложения, и най-вече за позитивното ви отношение към библиотеката, книгата, четенето, знанието и грамотността.

В рамките на кампанията получихме 103 предложения за слогани, които публикувахме в албуми на Фейсбук страниците ни и за които можехте да гласувате с „Like“.  Най-много харесвания при слоганите за библиотеката набра предложението „Тук има всичко, ти вземи каквото ти трябва!“ на Христина Ташева, за което са гласували 82 души. От предложенията за Детския отдел най-харесван е слогана на Елена Костадинова „Чети и бъди!“ с 23 лайка.

Наша комисия определи още два слогана, които считаме, че изразяват най-стилизирано, кратко и всеобхватно мисията, функциите и дейността на библиотеката и на детския отдел. Официалният слоган на Библиотеката ще бъде „Светът до теб!“, предложен от Величка Петрова, а на детския ни отдел – „Растем заедно!“ на Тереза Казакова. Авторите на отличените слогани могат да получат наградите си между 22 и 26 август 2022 г. в библиотеката.

Благодарим на всички участници в конкурса, в който се включиха много ученици и студенти!  

* СлоганРекламно послание от едно изречение, което се асоциира с дейността на дадена организация и изразява нейната същност и специфика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.