Детската писателка Катя Грозева представи в Библиотеката новата си книга

Социални мрежи

В истински цветен празник на творчеството и словото се превърна представянето на новата стихосбирка „Мечтите се сбъдват” на талантливата детска писателка Катя Грозева. В петък вечерта, Лятната читалня на библиотеката се препълни от жизнерадостни деца, родители и приятели, дошли да уважат премиерата на учителя от ОДЗ „Райна Княгиня”. Библиотекаря Светла Билярска представи детските стихове и гатанки по забавен и прочувствен начин. Малчуганите изпълниха богата музикално-поетична програма, в която рецитираха любими стихове на своята учителка. Катя Грозева и нейното творчество бе представено от поетесата Величка Петрова. В края на вечерта авторката получи много букети и раздаде десетки автографи.

Стихосбирката „Мечтите се сбъдват” е третата на авторката. Тя е отпечатана с подкрепата на Община Димитровград. Преди нея Катя Грозева има издадени още две книжки с детско творчество – „Моят детски свят” (1999г.) и „Най-обичам да играя” (2016 г.).

Премиерата на новата стихосбирка бе част от богатата програма на Библиотеката по повод Националния маратон на четенето. На 21 април, четвъртък, среща с детската писателка Катя Грозева ще имат и първокласниците от І„в”  клас от ОУ „Алеко Константинов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.