Градска библиотека „Пеньо Пенев” с нова инициатива – „Послания за надежда”

Социални мрежи

„Послания за надежда“ е нова инициатива, която Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград стартира в духа на Рождество Христово и Коледа. Каним всеки да отправи свое позитивно послание или да вдъхне доброта чрез лични мисли и пожелания за предстоящата 2022 година.

Очакваме вашите „Послания за надежда“ до настъпване на най-светлите празници, които ще подредим на специално табло, за да бъдат споделени с общността чрез библиотеката в навечерието на коледно-новогодишните празници.

Посланията за надежда ще имат шанс да достигнат и до всички читатели на Библиотеката, като станат част отръчно изработени разделители за книги, и зареждат с надежда, топлина и позитивизъм през цялата 2022 година. Те ще бъдат публикувани чрез нашите комуникационни канали, за да стоплят сърцата на повече хора, вдъхвайки им вяра и оптимизъм в бъдещето.  

Пожеланията може да напишете собственоръчно на специалното табло на входа на Библиотеката. Ако пък не планирате посещение на място, може да ни ги изпратите по електронна поща, като съобщение чрез страницата ни във Фейсбук – Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград или на телефон 0391 66 956.

Нека вярата, надеждата и любовта ни съпътства неотменно през цялата 2022 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.