РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРС ПО КРАСНОПИС

Социални мрежи

Скъпи приятели,

дойде време да обявим резултатите от конкурса по краснопис на стихотворението „Букви” на Цветан Ангелов, организиран от Градска библиотека „Пеньо Пенев” по повод 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Радостни сме за големия интерес към конкурса, в който се включиха общо 114 деца от І до ІV класове от училищата в община Димитровград. Журито съставено от началните преподаватели Стела Иванова, Невена Димитрова и Боряна Тренева бе изключително затруднено в оценяването на ръкописите, защото всички те бяха прекрасни, написани с усърдие и грамотност.

Всички участници в конкурса ще получат специални грамоти. А ето имената на отличените на първите три места във всяка от четирите категории: І клас, ІІ клас, ІІІ клас и ІV клас, за които сме предвидели грамоти и предметни награди:

 РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРС ПО КРАСНОПИС

I клас :

I място: Елеонора Стоянова

II място: Ивайла Йорданова

III място: Теодора Илиева

 

II клас:

I място: Мария Коева

II място:  Мартин Ганев

III място:  Гергана Филева

 

III клас:

I място: Габриела Христова

Никол Колева

II място: Дуйгу Шакир

III място: Александра Георгиева

 

IV клас:

I място: Ирина Маврова

II място: Ивайла Танева

III място: Жаклин Василева

Всички участници ще могат да получат своите отличия в Градска библиотека „Пеньо Пенев” на 25 и 26 май в работното ни време от 8:30 до 18:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.